Game Box

Konzol és pc-s játékok,régi és új,ahogy jön...

Friss topikok

  • thugedge: teljesen korrekt ismertető,gratulálok és ha jól olvastam vmi fórumon,akkor jön majd a 2. rész is v... (2007.08.09. 14:57) És az utolsó játék: Overlord

Linkblog

HTML

Kezdet

2007.08.06. 16:49 | Gabe-18 | Szólj hozzá!

Sokan írnak mostanában blogot,gondoltam egyet talán én is el tudok kezdeni.A téma adta magát.Jó 10-12 éve aktivan játszom hol konzolon,hol pc-n,hol mindkettőn.És akkor még az előtte eltöltött C64-es és piacon vásárol behatározhatatlan típusú videójátékokal eltöltött időt nem is számoltam.

Ez alatt az idő alatt pár játák már átment a kezeim között,így óhatatlanul kialakul egyfajta vélemény ezekről a dolgokról,gépekről,játékokról.Ami nem biztos hogy jó vagy helyes,mig másoknak esetleg egészen más játékok voltak-lesznek meghatározóak.Úgyhogy minden bejegyzést,véleményt és esetleges kritikát igy tessék fogadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamebox.blog.hu/api/trackback/id/tr50133695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása